سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بهترین دیتاسنترهای جهان

دنیای دیتاسنتر یک رویداد زیرساخت دیجیتال پیشرو است که آینده صنعت دیجیتال را شکل می‌دهد. انتخاب محل راه اندازی زیرساخت‌های فناوری اطلاعات یک دغدغه کلیدی برای شرکت‌هاست. از آنجایی که هر روز مشاغل و کاربران بیشتری از خدمات ابری استفاده می‌کنند، هم راستایی با نیازها و اهداف کسب و کار با خدمات دیتاسنتر همچنان بر تصمیم گیری و تقاضای کلی بازار تاثیر می‌گذارد.
از آنجایی که محاسبات ابری به سرعت در حال رشد است، ما به دیتاسنترها نیاز داریم تا حجم وسیعی از داده را در سطح جهانی تولید کنند. از دیتاسنتر اساسا برای نگهداری عملیات فناوری اطلاعات، تجهیزات شبکه و تجهیزات محاسباتی سازمان استفاده می‌شود. آن‌ها برای پشتیبانی از محاسبات، ذخیره سازی داده‌ها، شبکه و برنامه‌های تجاری برای سازمان‌ها طراحی شده‌اند. در این مقاله با بهترین دیتاسنترهای جهان آشنا می‌شوید.
اهمیت دیتاسنترها در جهان امروز ما
مراکز داده به یک ضرورت تبدیل شده‌اند. آن‌ها تمام داده‌هایی را که ما برای استفاده روزانه به آن‌ها داریم را ذخیره و پردازش می‌کنند. مراکز داده آنقدر برای ما مهم هستند که بخش جدایی ناپذیر از زندگی ما را تشکیل می‌دهند. دیتاسنتر بخشی مهمی از زندگی ماست، اما تا به حال به این فکر کرده‌اید که این مراکز چگونه کار می‌کنند یا چه چیزی آن‌ها را بسیار خاص کرده است؟ موارد مختلفی وجود دارد که این مراکز را منحصر به فرد می‌کند: مصرف برق، سیستم‌های خنک کننده و امنیت.
تاریخچه مختصری از دیتاسنترها و چگونگی تکامل آن‌ها
دیتاسنترها بخش اساسی عصر دیجیتال را تشکیل می‌دهند. آن‌ها برای اولین بار در دهه 1950 معرفی شدند و به شکلی که امروز آن‌ها را می‌شناسیم، تکامل یافته‌اند. مرکز داده یک منطقه بسته است که سیستم‌های کامپیوتری، سرورها و سایر تجهیزات در آن جای می‌گیرند. دیتاسنترها معمولا در ساختمان‌های بزرگی به نام مزرعه سرور قرار دارند.
اولین دیتاسنتر در سال 1952 توسط IBM برای پروژه نیروی هوایی ایالات متحده به نام SAGE ساخته شد. هدف این پروژه ایجاد یک سیستم دفاعی بود که حملات اتمی شوروی را شناسایی کند. سیستم SAGE به 24 ساعت برق بدون وقفه نیاز داشت. بنابراین IBM یک دیتاسنتر ساخت که با ژنراتورهای مخصوص به خودش تغذیه میشد و در صورت خرابی، از منابع تغذیه پشتیبان استفاده می‌کرد. در دهه 1960، با ظهور فناوری‌های  ادامه مطلب...