با آموزش سیتریکس تحولی شگفت انگیز را در IT تجربه کنید
با افزایش روزافزون دورکاری، بسیاری از شرکتها به راهکار دسکتاپ راه دور نیاز دارند. یکی از گزینههای روی میز سیتریکس است. امروزه سیتریکس جایگاه خود را در دنیای تکنولوژی پیدا کرده است و بیش از 400000 سازمان در سراسر جهان از خدمات آن استفاده میکنند. اگرچه این شرکت محصولاتی را برای دسکتاپ و سرور ارائه میدهد، اما بیشتر به دلیل راهکارهای مجازی سازی خود شناخته شده است. چه یک متخصص IT حرفهای باشید یا بخواهید دانش فناوری اطلاعات خود را افزایش دهید، مهم است که سیتریکس را به طور کامل بشناسید. دانش سیتریکس به پیشرفت شغلی شما بسیار کمک خواهد کرد. این مقاله یک چشم انداز کلی از این پلتفرم را ارائه میدهد تا تعیین کنید کدام یک برای نیازهای شرکت شما مناسب است.
تاریخچه سیتریکس
سیتریکس یک کمپانی نرمافزاری آمریکایی است که در توسعه نرمافزارها و برنامههای رایانش ابری فعالیت دارد. این شرکت که در سال 1989 توسط اد یاکوبچی راه اندازی شد، در ابتدا کار خود را با نام «Citrus» با سرمایهگذاری 3 میلیون دلاری آغاز کرد. سیتریکس پس از ادعای نقض علامت تجاری توسط یک شرکت مجبور شد نام خود را تغییر دهد و پس از آن یکی از بنیانگذاران این نام تجاری را با یونیکس ادغام کرد و نامی که امروز میشناسیم ایجاد شد.
اولین محصول سیتریکس به شکل ابزارهای دسترسی از راه دور و برای سختافزاری بود که سیستم عامل ویندوز را اجرا میکرد. این شرکت پس از مدت کوتاهی محصول خود را به تین کلاینت تبدیل کرد. توسعه این فناوری با خرید ExpertCity و Sequoia Software در سال 2001 تقویت شد. همانطور که سیتریکس خریدهای بیشتری انجام داد، فعالیت خود را در حوزه مجازی سازی دسکتاپ و سرور گسترش داد. ظهور فناوری ابری یک سکوی پرتاب ایده آل برای محصولات این کمپانی بود.
سیتریکس در چه حوزه ای فعالیت میکند؟
اصطلاح سیتریکس اغلب به فناوریهای دسترسی از راه دور اشاره دارد. سیتریکس یک شرکت فناوری مستقر در ایالات متحده آمریکا است که در حیطه مجازی سازی تخصص دارد. دو مورد از محصولات این شرکت شامل XenApp و XenDesktop است. XenApp به شما این امکان را میدهد تا نرم افزار را از راه دور روی سرور نصب کرده و به آن دسترسی داشته باشید. ابزارهای مدیریتی این نرم افزار نظارت بر زیرساختهای سازمان را بسیار آسانتر میکند و یک تجربه کاربری ساده ارائه میدهد. سیتریکس بر راهکارهای شبکه تمرکز دارد و امکان نظارت از راه دور برنامهها را در یک ماشین مجازی فراهم میکند.
سیتریکس برای چه مواردی استفاده میشود؟
این شرکت راهکارهایی را برای مشاغل زیر ارائه میدهد:
مجازی سازی: کاربر به یک کامپیوتر مجازی یا سرور متصل میشود.
شبکه سازی: سیتریکس با ارائه شبکه مجازی امکان دسترسی به برنامهها را از طریق رایانه یا تلفن همراه امکانپذیر میکند.
تجزیه و تحلیل: هرگونه تهدید در زمان واقعی بر اساس رفتار کاربر شناسایی خواهد شد.
فضای کاری: جهت بهبود همکاری چندین کاربر میتوانند از راه دور به دسکتاپ دسترسی داشته باشند.
ویژگیهای کلیدی سیتریکس
اشتراک گذاری آسان و ایمن فایل: محتوای قدرتمند Citrix Workspace به کاربران امکان میدهد فایلها را به ادامه مطلب...