سفارش تبلیغ
صبا ویژن

یک ترکیب نرم افزاری و سخت افزاری عالی به نام فریمور

به اطراف خود نگاه کنید، چند گجت یا تکنولوژی می‌بینید؟ پنج؟ ده؟ پنجاه؟ شاید حتی بیشتر. ما در زندگی روزمره خود از دستگاه‌های خاصی استفاده می‌کنیم و برای ادامه زندگی به شدت به آن‌ها وابسته‌ایم. اما آیا می‌دانید این دستگاه‌ها برای انجام وظایف مورد نیاز ما به چه چیزی نیاز دارند؟ سخت افزار و سیستم عامل. آنچه برای عملکرد صحیح این دستگاه‌ها مهم است، اجزای سخت‌افزاری و فریمور است که تضمین می‌کند دستگاه وظایف تعیین‌شده را به درستی انجام می‌دهد.
با ظهور فناوری‌های جدید، گجت‌ها و دستگاه‌هایی که امروزه استفاده می‌کنیم، رو به قدیمی شدن می‌روند. برای همسو شدن با پیشرفت تکنولوژی، دستگاه‌های جدیدتر باید جایگزین دستگاه‌های قدیمی شوند یا به‌روزرسانی فریمور دستگاه انجام شود تا بدون پرداخت هیچگونه هزینه از آخرین فناوری‌ها استفاده کنید. 
طراحی و توسعه سخت افزار اولین مرحله تولید دستگاه‌هاست. از طرفی دیگر سیستم عامل همان چیزی است که عملکرد صحیح سخت افزار را تضمین می‌کند. اغلب دستگاه‌ها چندین برنامه را همزمان اجرا می‌کنند که این امر در برخی موارد باعث کاهش عملکرد سیستم می‌شود. در چنین مواردی راهکاری که افراد در نظر می‌گیرند، جایگزین کردن سخت افزار قدیمی و فرسوده با قطعات جدید است. و اما روش بهتری از جایگزینی دستگاه نیز وجود دارد و آن هم به روز رسانی Firmware است. در اینجا به ‌روزرسانی‌ فریمور در مقایسه با جایگزین کردن سخت‌افزار بسیار مقرون‌ به ‌صرفه‌تر و ساده‌تر می‌باشد. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا با Firmware و نحوه عملکرد آن بیشتر آشنا شوید.
فریمور چیست؟
فریمور یا میکروکد مجموعه‌ای از دستورالعمل‌هاست که دستگاه‌ها برای انجام وظایف خود به آن‌ها متکی هستند. به عبارت دیگر، مسئولیت اجرای دستگاه به برنامه نویسی مرتبط می‌شود. فناوری Firmware برای اجرا بر روی سخت افزار ساخته نشده است، بلکه برای انجام وظایف اصلی سخت افزار مورد استفاده قرار می‌گیرد.
بیشتر دستگاه‌هایی که امروزه از آن‌ها استفاده می‌کنیم، به تنهایی به عنوان یک سیستم کامپیوتری محسوب می‌شوند. شرکت‌های سازنده این دستگاه‌ها برنامه‌ها (Firmware) را که وظیفه اجرای کارآمد دستگاه را بر عهده دارند، بروزرسانی می‌کنند و بهبود می‌بخشند.
اجزای مهم Firmware ها
معماری فریمور شامل شش مولفه ضروری است: سیستم‌عامل، کرنل، درایورهای دستگاه، چیپ‌ست، بایوس و کد برنامه. در ادامه این اجزا را به طور مفصل بررسی می‌کنیم:
1. سیستم عامل (OS)
سیستم عامل برنامه‌ای است که منابع سخت افزاری و نرم افزاری برنامه‌های کامپیوتری را مدیریت می‌کند. سیستم عامل به منابع اجازه می‌دهد تا چندین تسک را به طور همزمان اجرا کنند. ویندوز و لینوکس نمونه‌هایی از سیستم عامل می‌باشند.
2. کرنل
هسته بخشی از سیستم عامل است و آن را کنترل می‌کند. هسته ارتباطات میان قطعات سخت افزار و نرم افزار را تسهیل کرده و منابع سخت افزاری مانند: حافظه، CPU و دستگاه‌های ورودی/خروجی را مدیریت می‌کند. همچنین وظیفه بهینه سازی منابع نیز برعهده این قطعه است.
3. درایورهای دستگاه
درایور دستگاه برنامه‌ای است که  ادامه مطلب...