سفارش تبلیغ
صبا ویژن

معرفی زیروکلاینت tcpoint مدل R1 و مزایای آن!

برای توضیح و پرداختن به زیروکلاینت tcpoint مدل R1 در ابتدا بهتر است بعضی مفاهیم را با هم مرور کرده و بعد از طرح مساله به حل آن پردازیم.

در کل زیروکلاینت‌ها در دنیا به دو دسته تقسیم می‌شوند: دسته اول زیرو کلاینت‌های مربوط به تکنولوژی pc sharing هستند. همانطور که از نامش پیداست، یک کامپیوتر ساده، یک کامپیوتر فیزیکی و حتی یک ماشین مجازی را بین چند کاربر به اشتراک می‌گذارند. ز این زیرو‌کلاینت‌ها برای اینکه به کاربر نهایی سرویس بدهند، نیاز به راه‌اندازی یک سامانه vdi دارند. در واقع سیاست‌ها، رویکردها و اعمال مدیریت‌ها به وسیله این سامانه صورت می‌گیرد.

و در نهایت سامانه vdi است که دسکتاپ یا همان چیزی که قرار است کاربر در صفحه مانیتور خود مشاهده کند را ایجاد کرده و نمایش می‌دهد. پلتفرم‌ها و تولیدکننده‌های بسیاری هستند که برای راهکار vdi یا virtual desktop intr یا زیرساخت میزکار مجازی محصولی ارائه کرده‌اند. کمپانی‌هایی چون ماکروسافت، سیتریکس و vmware، در این جهت فناوری و محصول خود را عرضه کرده‌اند. هر کدام از این محصولات، پروتکل‌های خاص خود را دارند. پروتکل به معنی استاندارد است و در اینجا منظور از استاندارد، انتقال تصویر از سرور به سمت کاربر است. این پروتکل‌ها همواره بروزرسانی شده و انواع جدید و متنوعی از آن‌ها ارائه می‌شود.

زیروکلاینت tcpoint مدل R1 نگرانی‌های اصلی کاربران را پوشش می‌دهد!

کسانی که زیرو کلاینت تهیه می‌کنند چندین دغدغه دارند.

مولتی پلتفرم بودن زیرو کلاینت tcpoint مدل R1

دغدغه اول این است که آیا این زیروکلاینت با پلتفرم‌های مختلف کار می‌کند یا نه. یعنی سوال و نکته اساسی اینجاست که آیا اگر کاربر به هر دلیلی بخواهد به طور مثال از wmware به سیتریکس منتقل شود، با مشکلی مواجه خواهد شد یا خیر؟!

یکی از مزایای زیروکلاینت tcpoint مدل R1 نسبت به سایر زیروکلاینت‌ها دارا بودن همین ویژگی‌ست، که آن را از دیگر دستگاه‌ها متمایز می‌کند.

پشتیبانی از تمامی پروتکل‌ها

در حالت دیگر امکان دارد کاربر از عدم تغییر پلتفرم زیروکلاینت اطمینان داشته باشد. به طور مثال کاربر بگوید که قصد دارد تا انتها از wmware استفاده کند. در این حالت مساله‌ای که وجود خواهد داشت این است که بداند این شرکت که برای پلتفرم خود استاندارد‌ها و پروتکل‌های متعددی دارد، بتواند با تمام استاندارد‌های به‌روز نیز کار کند. در اینجا دغدغه دوم برای کاربر ایجاد می‌شود و آن هم این است که این زیروکلاینت بتواند با تمام استاندارد‌های امروز سازگار باشد.

به عنوان مثال یکی از پلتفرم‌های شرکت wmware که hori نام دارد شامل پروتکل‌های RDP، PCOIP و blast است. زیروکلاینت‌های بسیاری در بازار وجود دارند و اغلب آن‌ها تنها با یک یا دو مورد از این پروتکل و استاندارد‌ها سازگار هستند و آن را پشتیبانی می‌کنند. مشتری ممکن است امروز نسبت به وجود پروتکل جدیدتری مانند blast ناآگاه باشد، اما زمانی که از حضور چنین پروتکلی مطلع شود و بخواهد از آن استفاده کند، این قابلیت بایستی در زیروکلاینت وجود داشته باشد. مولتی پروتکل بودن علاوه بر مزایای دیگر، باعث صرفه جویی در زمان و هزینه نیز خواهد شد.

امکان ارائه آپدیت و بروزرسانی جدید

دغدغه سوم این است که معمولا شرکت‌های بزرگی مانند hp و دل برای آپدیت کردن زیروکلاینتی که تولید و عرضه کرده‌اند یک فرجه زمانی را لحاظ کرده‌اند. به طور مثال در بازه زمانی دو یا سه یا پنج سال برای این فریم‌ور یا نرم افزار زیروکلاینت آپدیت ارائه می‌دهند. بعد از این زمان یا به‌روزرسانی جدیدی نخواهند داشت یا کاربر باید برای هر دستگاه به صورت جداگانه هزینه‌ای بابت لایسنس آن بپردازند.

در این مرحله توصیه ما استفاده از زیروکلاینت‌هایی مانند زیروکلاینت tcpoint مدل R1 است که در آینده برای پرداخت آن نیاز به هزینه‌ای نباشد.

نتیجه‌گیری

با این تفاضیل اگر بخواهیم نگاهی کلی و مروری اجمالی بر مزایای زیروکلاینت tcpoint مدل R1 داشته باشیم، باید بگوییم که همواره و بدون هزینه می‌توان به آخرین نسخه فریم‌ور دسترسی داشت. همچنین تمامی پلتفرم‌ها و پروتکل‌ها را پشتیبانی می‌کند. نکته افزون بر مطالب گفته شده این است که دارای ماژول وای فای داخلی بوده و در مدل دو پورت، قابلیت اتصال به دو شبکه مجزا را دارد.

وجود نمایندگی رسمی و انحصاری زیروکلاینت tcpoint مدل  R1 ، مزید بر علت است. چرا که با توجه به محدودیت‌های موجود و عدم دسترسی به بازار جهانی، خریداری کردن محصولی که یک نمایندگی رسمی دارد، ارزش افزوده‌ای برای آن محصول خواهد بود.